Det lilla extra

Jag brukar gå till ett och samma ställe varje gång det är dags för mig att fixa mina fransar. Jag gör det några gånger om året och jag går alltid till samma ställe när det är dags för en fransförlängning i Växjö. Salongen heter Angelicas Fransstudio och erbjuder olika typer av behandlingar, bland annat då fransförlängning. Jag tycker om att göra mina fransar för då behöver jag inte sminka så mycket i övrigt. Eftersom jag är en löperska så vill jag inte sminka mig men ändå känna mig fin när jag springer.Därför gör jag fransförlängning i Växjö regelbundet. När de gör en förlängning så tar de en frans för sig som de limmar på mina befintliga fransar. På det sättet ser det väldigt verkligt ut och det ser precis ut som mina. De lossnar eftersom och då får man göra om det när de inte sitter kvar. Angelicas Fransstudio i Växjö erbjuder kvalitativa och professionella behandlingar med väl utarbetade tjänster som är anpassade efter personen, de använder alltid hållbara och beprövade metoder när de genomför en fransförlängning. De har sin salong i Växjö, de har bra priser och det är bara en av flera anledningar till att jag alltid vänder mig till deras Fransstudio när jag vill förlänga mina fransar. Jag tycker det är extra roligt att göra fransförlängning under sommaren eftersom man då får så mycket naturlig färg så om man gör en fransförlängning behöver man inte alls lika mycket tid på sminkning.

Du gillar kanske också...